31 d’octubre: Assemblea de Cardedeu Autosuficient

El passat diumenge 31 d’octubre es va celebrar una nova assemblea de Cardedeu Autosuficient, després d’uns mesos sense reunir-nos. La jornada va ser prou engrescadora i es va poder donar la benvinguda “oficial” a nombroses unitats familiars que s’han incorporat recentment a la cooperativa. Amb l’objectiu de revitalitzar-la, en aquesta assemblea de tardor es va plantejar una major implicació dels cooperativistes en les diferents comissions, que en endavant tindran més membres i es reuniran més sovint per tal de dinamitzar les activitats de la cooperativa, i també es va proposar que els canals de comunicació entre els productors de verdures i les unitats familiars siguin més fluids. A més a més, i coincidint amb l’inici de temporada de tardor-hivern (en què el repartiment de verdures es fa cada dues setmanes), es va acordar que les unitats familiars que fins ara tenien mitja cistella passin a tenir-ne una de sencera.

D’altra banda, properament s’incorporarà un nou productor extern que ens abastirà de xiitake i maitake: l’empresa Bolet Ben Fet, que elabora els seus productes a Sant Antoni de Vilamajor.

Finalment, com no podia ser d’altra manera, l’assemblea de Cardedeu Autosuficient va rematar-se amb un dinar popular, aquest cop una bona paella, i amb activitats músico-lúdiques que van escalfar les poques hores de llum que la tardor ens deixa aquests dies.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s