Reforma del local de la cooperativa

El passat diumenge 10 de juny, amb la col·laboració de les unitats familiars de Cardedeu Autosuficient, vam dedicar tot el matí a reformar i millorar el local que la cooperativa utilitza actualment al c/ Progrès 12, un espai que ens cedeix l’Horta Fanecada (el nostre proveïdor setmanal de verdures i fruita). D’una banda es va ampliar l’espai intern on les UF recollim les cistelles i podem adquirir productes complementaris mitjançant el “mercat honest” i es va fer una neteja a fons del mobiliari. Com podeu veure a les fotos, s’ha guanyat tota una habitació i no cal dir que la sensació d’amplitud ha augmentat molt.

D’altra banda a la part exterior, i aprofitant l’arribada del bon temps, es va millorar el terra i es va construir una pèrgola natural per tal que les UF que ho vulguin puguin gaudir d’un espai on seure còmodament a taula i a redós del sol. Una gran novetat per estretir els vincles entre les UF en hora de recollida de la cistella!!!

Per últim, no podia faltar la celebració final de la jornada de treball amb una bona paella que el Víctor va encarregar-se de preparar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s