16 de setembre: Assemblea monogràfica

El diumenge 16 de setembre Cardedeu Autosuficient va celebrar una assemblea monogràfica dedicada a debatre el model de cooperativa al que aspirem les unitats familiars que en formem part. Com va quedar ben clar arran d’una dinàmica de línia del temps, la majoria d’unitats familiars que a hores d’ara pertanyen a Cardedeu Autosuficient s’hi han incorporat en els dos darrers anys, de manera que calia una assemblea extraordinària per tal de determinar si el model actual és l’adient i desitjat per totes les UF.

Seguidament es va fer una altra dinàmica per esbrinar les motivacions de cada UF pel que fa als productes de la cooperativa, el model de consum, la socialització i la transformació social, amb el resultat final que la majoria d’unitats familiars s’han apuntat a Cardedeu Autosuficient per una barreja força equilibrada d’aquestes motivacions.

Pel que fa als criteris a l’hora d’avaluar l’acceptació de nous productes externs que la cooperativa pugui oferir en el futur, es va decidir que es donaria prioritat als següents: que siguin locals, ecològics, de temporada, socialment justos, de confiança pel que fa al projecte del productor, sense intermediaris i, en la mesura que sigui possible, a granel. D’altra banda, pel que fa a l’autosuficiència de la cooperativa, un altre grup de debat va arribar a la conclusió que cal incidir en la implicació de les unitats familiars, en l’avaluació del possible impacte en les botigues del poble i en la recerca de productes que ara mateix no sigui possible trobar als comerços locals.

Esperem i desitgem que d’ara endavant el funcionament de Cardedeu Autosuficient s’adeqüi al màxim als criteris debatuts i consensuats en aquesta assemblea monogràfica.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s