Participació a la Fira d’Economia Social i Solidària

El dissabte 29 de setembre es va celebrar a la plaça Sant Corneli de Cardedeu la I Fira d’Economia Social i Solidària, que va comptar amb 23 paradetes de diferents projectes i entitats vinculades al cooperativisme, la producció i el consum amb criteris de responsabilitat ètica i social. Durant la fira vam poder gaudir de dues taules rodones sobre la banca ètica i el periodisme compromès, així com altres activitats de caire més lúdic.

Cardedeu Autosuficient va participar a la I Fira d’ESS amb una paradeta pròpia on els visitants van poder conèixer la nostra cooperativa, a banda d’altres projectes agermanats com l’Horta Fanecada, que ens proveeix de verdures i fruites, o l’Hort-verger Phoenicurus. Esperem de tot cor que les fires d’economia social i solidària tinguin continuïtat en el futur, doncs de ben segur que Cardedeu Autosuficient hi participarà de nou.

Podeu consultar reportatges més extensos sobre la fira al diari Som Vallès (on van dedicar-nos-hi unes línies) i al vídeo que Radio Televisió de Cardedeu al voltant de l’esdeveniment.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s