Qui som

Cardedeu Autosuficient és una cooperativa de consum crític i ecològic de Cardedeu que es basa en la cooperació i es proposa ajudar i recolzar, en la mesura que pot, petites realitats locals vinculades amb el principi d’autosuficiència i donant espai de crear noves iniciatives i fer xarxa entre iniciatives semblants. Tot i que el consum de verdures ecològiques i altres productes ecològics i de proximitat és la peça central de la coope, també duem a terme altres activitats com tallers d’autosuficiència.

Ara mateix tots els productors de verdura estan dins de la mateixa cooperativa, són de Cardedeu i rodalies, i intenten produir per nosaltres tot l’any. Per fer això, ells fan una previsió de cistella per cada temporada (la temporada d’hivern és d’octubre fins a l’abril, i la d’estiu la resta de l’any) oferint unes 24 cistelles per família repartides de forma quinzenal en la temporada d’hivern o setmanal la temporada d’estiu.

La cistella és d’uns 4-5 kg i conté verdura el més variada possible. A part d’això, cada unitat familiar pot comprar altres productes que es van oferint i que cada Unitat Familiar escull fent la seva pròpia comanda en un excell de comandes penjat online (s’està treballant en aquesta eina). Les cistelles les confeccionem i recollim al nostre local situat en una masia al centre de Cardedeu.

Tornant a les verdures, els de la cooperativa ens hem compromès a comprar tota la collita de l’any per avançat decidits a compartir eventuals riscos i beneficis amb els productors. És una prova que estem provant amb èxits i aprenentatges. Som al voltant de 30 famílies i estem a punt de cloure el primer any de funcionament.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s